Добар образовни систем ће нас научити макар то колико мало знамо и колико још треба да учимо.

Сер Џон Лабок

Правила коришћења

     Добродошли на портал Отворени сервис образовања (www.oso.rs). Отворени сервис образовања вам омогућава коришћење услуга и садржаја свог портала које је подложно ниженаведеним Условима коришћења. Услови коришћења се примењују на све садржаје и услуге Отвореног сервиса образовања. Коришћењем било ког дела портала сматра се да су корисници упознати са овим условима, као и да прихватају коришћење садржаја овог портала искључиво за личну употребу и на сопствену одговорност. Отворени сервис образовања има ауторска права на све садржаје (текстуалне, визуелне и аудио материјале, базе података, програмерски код). Неовлашћено коришћење било ког дела портала, без дозволе власника ауторских права, сматра се кршењем ауторских права Отвореног сервиса образовања и подложно је тужби. Отворени сервис образовања задржава право измене, укидања (привременог и трајног) било којег садржаја или услуге на порталу без обавезе претходне најаве.

Линкови на друге web странице
Отворени сервис образовања се састоји од ауторских садржаја, садржаја партнера и оглашивача, бесплатних садржаја и линкова на друге web странице. Све садржаје Отвореног сервиса образовања користите на сопствену одговорност. Отворени сервис образовања не сноси одговорност ни за какву штету насталу оглашавањем на свом порталу.

Заштита приватности
Отворени сервис образовања поштује приватност својих корисника и посетилaца портала. Податке из процеса регистрације, као и остале податке о кориснику, Отворени сервис образовања неће давати на увид трећој страни. Подаци о кориснику неће бити доступни трећој страни, осим у случају када је таква обавеза регулисана законом и у случају тешког кршења правила Отвореног сервиса образовања. Корисници процесом регистрације могу дати сагласност да их Отворени сервис образовања обавештава о новостима и акцијама.

Корисницима Отвореног сервиса образовања строго је забрањено:
- објављивање, слање и размена садржаја који крше постојеће српске и/или међународне законе, садржаја који је увредљив, вулгаран, претећи, расистички или шовинистички, као и садржаја који је штетан на било који други начин;
- објављивање, слање и размена информација за које посетилац зна или претпоставља да су лажне, а чије би коришћење могло да нанесе штету другим корисницима;
- лажно представљање, односно представљање у име другог правног или физичког лица;
- објављивање, слање и размена садржаја који су заштићени ауторским правом;
- објављивање, слање и размена нежељених садржаја корисницима без њиховог пристанка или тражења, или путем обмане;
- свесно објављивање, слање и размена садржаја који садрже вирусе или сличне програме направљене у сврху уништавања или ограничавања рада било којег компјутерског софтвера и/или хардвера и телекомуникационе опреме;
- прикупљање, чување и објављивање личних података других посетилаца портала и корисника.

Измене услова коришћења
Отворени сервис образовања задржава право измене ових услова коришћења у било ком тренутку.Отворени сервис образовања неће бити одговоран за могуће последице произашле из таквих промена.

Отворени сервис образовања

Образовни материјали

Контакт: otvoreniservisobrazovanja@gmail.com      Правила коришћења   © 2013 Отворени сервис образовања. Сва права задржана.